Proiecte Case Stil Neoromanesc

Proiecte Case Stil Neoromanesc. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Realizam proiecte de case in stil romanesc!

Proiect Casa Stil Neoromanesc Fara Garaj Alege Din Ofertele Uberhause Ro

Najcool Proiect Casa Stil Neoromanesc Fara Garaj Alege Din Ofertele Uberhause Ro

# case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun.

Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului.

Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului.

Proiect Casa Stil Neoromanesc Fara Garaj Alege Din Ofertele Uberhause Ro

Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019.. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011. Proiecte case stil neoromanesc gandite economic!

Pin On Proiecte Case

Proiecte de casa 4 cu etaj. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar …

Proiect Casa In Stil Neoromanesc Profile Decorative

25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun... Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.

Proiecte De Case In Stil Neoromanesc Frumusetea Lemnului Sculptat

Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania.. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania.

Proiecte De Case Cu Arcade Rafinament Clasic Panda Construct

Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011

Proiect Casa Stil Neoromanesc Fara Garaj Alege Din Ofertele Uberhause Ro

Proiecte de casa 4 cu etaj.. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.

Proiect Casa Stil Neoromanesc V1 Din Categoria Proiecte Case Stil Neoromanesc Peste 170 De Modele Case Cu Arhitecturi Func Ev Planlari Mimari Planlari Mimari

Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.. Realizam proiecte de case in stil romanesc! Proiecte de casa 4 cu etaj.. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019.

Construcții Case In Stil Neoromanesc și Brancovenesc Brownstone

Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania.. . 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun.

Pin On Mi Ar Placea

Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual.

Casa Mica In Stil Neoromanesc Pentru Un Cuplu Sau O Familie Fara Copii

Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Realizam proiecte de case in stil romanesc!. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual.

Proiect Casa Cu Etaj Sector 1 Stil Mediteranean Space Concept

Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Proiecte de casa 4 cu etaj. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.

O Casă In Stil Neoromanesc Din Brănești Cu Vedere Spre Pădure și Lac

Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019.. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011

Casa Mica In Stil Neoromanesc Pentru Un Cuplu Sau O Familie Fara Copii

Proiecte de casa 4 cu etaj. Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Realizam proiecte de case in stil romanesc! Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Proiecte de casa 4 cu etaj. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj:. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar …

Sunt Frumoase Proiectele De Case Tradiționale Romanești Concepute De Arhitectul Adrian Păun Adela Parvu Interior Design Blogger

# case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Proiecte case stil neoromanesc gandite economic!.. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter:

Proiect Casa De Vis Pe Un Singur Nivel In Suprafata De 90 Mp Utili Idei Case

Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Realizam proiecte de case in stil romanesc! Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Proiecte case stil neoromanesc gandite economic!

Proiect Casa Stil Neoromanesc Fara Garaj Alege Din Ofertele Uberhause Ro

Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania... 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.

Stilul Neoromanesc Modele De Case Proiecte Arhitectura Homelux

Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc.. . Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania.

Proiect Casa In Stil Neoromanesc Profile Decorative

Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar …

Proiecte De Case Cu Arcade Rafinament Clasic

Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019.. Proiecte de casa 4 cu etaj. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj:

Proiect Casa Stil Neoromanesc Cu Garaj Alege Din Ofertele Uberhause Ro

Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter:. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Proiecte de casa 4 cu etaj. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Realizam proiecte de case in stil romanesc! 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual.. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc.

Proiecte Arhitectura Case Frumoase Bucuresti Stil Neoromanesc

Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Realizam proiecte de case in stil romanesc! Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Proiecte de casa 4 cu etaj. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019.

Daca Iti Place Stilul Neoromanesc Atunci Trebuie Sa Vezi Casele Proiectate De Arhitectul Adrian Paun Fabrika De Case

Realizam proiecte de case in stil romanesc! 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun.

Matei Brancoveanu Arhitect Adrian Paun

7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011.. Proiecte de casa 4 cu etaj. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania.

Sunt Frumoase Proiectele De Case Tradiționale Romanești Concepute De Arhitectul Adrian Păun Adela Parvu Interior Design Blogger

Realizam proiecte de case in stil romanesc!.. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Proiecte de casa 4 cu etaj. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.

Proiecte Case Cu Mansarda Proiecte Case Mici Cu Mansarda Eproiectedecase

Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Realizam proiecte de case in stil romanesc! Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Proiecte de casa 4 cu etaj. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului.

Pin On Proiecte Case

Realizam proiecte de case in stil romanesc! Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Realizam proiecte de case in stil romanesc! Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011.. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011

Space Concept Proiect Casa Clasica Neoromaneasca

Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! .. Realizam proiecte de case in stil romanesc!

Sunt Frumoase Proiectele De Case Tradiționale Romanești Concepute De Arhitectul Adrian Păun Adela Parvu Interior Design Blogger

25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun.. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Realizam proiecte de case in stil romanesc!

Space Concept Proiect Casa Clasica Neoromaneasca

Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Realizam proiecte de case in stil romanesc! Proiecte de casa 4 cu etaj. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011

Propunere Design Exterior Cu Inspiratie Din Stilul Neoromanesc Profile Decorative

Realizam proiecte de case in stil romanesc!. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania.. Realizam proiecte de case in stil romanesc!

Proiect Casa Cu 3 Dormitoare 229 Mp Proiect Casa Cu Mansarda Constructii Case Compania De Constructii Casa Perfecta Constructconstructii Case Compania De Constructii Casa Perfecta Construct

# case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar ….. Proiecte de casa 4 cu etaj. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011

Daca Iti Place Stilul Neoromanesc Atunci Trebuie Sa Vezi Casele Proiectate De Arhitectul Adrian Paun Fabrika De Case

Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar …

Construcții Case In Stil Neoromanesc și Brancovenesc Brownstone

Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Proiecte de casa 4 cu etaj. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Realizam proiecte de case in stil romanesc! Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019... Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj:

150 Proiecte Case Parter Gratuite G500

Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie... Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiecte de casa 4 cu etaj. Realizam proiecte de case in stil romanesc! 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc.

Proiecte Arhitectura Case Frumoase Bucuresti Stil Neoromanesc

Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Realizam proiecte de case in stil romanesc! Proiecte de casa 4 cu etaj. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.

Construcții Case In Stil Neoromanesc și Brancovenesc Brownstone

Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc... Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj:. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc.

Construcții Case In Stil Neoromanesc și Brancovenesc Brownstone

# case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar ….. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Realizam proiecte de case in stil romanesc! Proiecte case stil neoromanesc gandite economic!

Menda City ținut Muntos Submersă Mobilier Neoromanesc Elchefjames Com

Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj:

Proiecte Case Mici Aquadesign Video Dailymotion

Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc... # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. Proiecte de casa 4 cu etaj. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun... Realizam proiecte de case in stil romanesc!

Proiect Casa Case De Vanzare Structura Metalica Proiecte Mediteraneene Familiale

Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului.. Proiecte de casa 4 cu etaj. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar ….. Realizam proiecte de case in stil romanesc!

Proiect Casa Cu Etaj Sector 1 Stil Mediteranean Space Concept

25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun.. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Realizam proiecte de case in stil romanesc! Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Proiecte de casa 4 cu etaj.

Proiect Casa 873 Mp Id Proiect

# case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Realizam proiecte de case in stil romanesc! Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual.. Realizam proiecte de case in stil romanesc!

Proiect Casa Cu Mansarda Pm 040 Proiecteacasa Ro

Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc. Proiecte de casa 4 cu etaj. Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Proiecte de casa 4 cu etaj.

Proiect Casa Cu 3 Dormitoare 229 Mp Proiect Casa Cu Mansarda Constructii Case Compania De Constructii Casa Perfecta Constructconstructii Case Compania De Constructii Casa Perfecta Construct

Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Proiecte de casa 4 cu etaj. Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Proiecte arhitectura case frumoase bucuresti stil neoromanesc... Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual.

Space Concept Proiect Casa Clasica Neoromaneasca

7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 . Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.

150 Proiecte Case Parter Gratuite G500

Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie... Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Realizam proiecte de case in stil romanesc!.. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual.

Casa Oasis Proiect Casa Cu Etaj Ploiesti Arx Concept

Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019... Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Proiecte de casa 4 cu etaj.

Daca Iti Place Stilul Neoromanesc Atunci Trebuie Sa Vezi Casele Proiectate De Arhitectul Adrian Paun Fabrika De Case

Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania... Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual.

Proiect Casa In Stil Neoromanesc Profile Decorative

Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019... Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie. 25.08.2020 · publicat pe 12/08/2019 de arh adrian paun. Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj:. Pentru ca proiectam economic, cantitatile sunt calculate astfel incat sa beneficiezi de un cost optim de punere in executie.

Stilul Neoromanesc Modele De Case Proiecte Arhitectura Homelux

Proiecte case stil neoromanesc gandite economic!.. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: Realizam proiecte de case in stil romanesc!

Stilul Neoromanesc Arhtectura Neoromaneasca Proiecte Poze Sugestive

Proiecte case stil neoromanesc gandite economic! Toate proiectele regasite in categoria de proiecte case stil neoromanesc de mai jos pot fi livrate in orice oras din romania. 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011 Pridvor, antreu, camera de zi, bucătărie, birou, terasă acoperită, baie, grup sanitar, cameră tehnică, scară etaj: # case parter casa stil neoromanesc o locuinta compacta cu stilul neoromanesc te poate face sa te simti mereu acasa previous next detalii proiect suprafata utila suprafata construita desfasurata (mp) 151 dimensiunile cladirii (l x l) 10 m x 8.5 m inaltimea cladirii (m) 6.65 inclinatie acoperis terasa suprafata acoperis (mp) 87.5 numar … Proiectele de casa se pot personaliza in functie de cerintele clientului. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista casa de vacanţă, în numărul din iunie 2019. Proiecte de casa 4 cu etaj. Al doilea proiect este o casa care imbina elegant traditia cu modernul, o prezenta discreta in acest sens fiind garajul integrat si care cade sub cele doua coloane din lemn de la etaj, o suprapunere foarte interesanta din punct de vedere vizual. Realizam proiecte de case in stil romanesc! Dispunerea funcţiunilor pe niveluri parter: 7 arhitecti 4 ingineri 820 de proiecte autorizate din 2011

Popular posts from this blog

Popisi 172 Kezele Restoran Cijene Izvrsno

166+ Jela Namjestaj Bih